Omplacering

Misha har muligvis fundet et nyt hjem - hun bor på prøve i Odense ....vi beholder hende på hjemmesiden indtil vi ved, om hun synes om det nye hjem. Følg med


SENIORKAT MANGLER NYT HJEM 


Da vores lille baby har fået slem allergi, kan vi desværre ikke beholde vores elskede indekat, og vi leder nu efter et nyt hjem til hende. 


Vi adopterede Misha, da hun var 9 år, og vi er meget ulykkelige over, at hun ikke kan leve sine sidste år hos os. Derfor er det utrolig vigtigt for os, at hendes næste ejer(ere) forventer at kunne beholde hende resten af hendes liv, så hun ikke skal flytte igen igen. 


Misha er en 12 år gammel Russian Blue på 2,5 kg med stamtavle. Hun er meget snakkesaglig og vil rigtig gerne sove ved ens fødder. Hun elsker at drikke af vandhaner eller af sit lille drikkespringvand (som selvfølgelig medfølger). Hendes hobbyer er at tage lure i sengen, solbade og lege med snor i sengen eller sofaen. Hun vil helst ikke lege med børn, og forlader stille rummet, når der er børn, men hun har aldrig hvæset af eller kradset et barn hos os. Voksne får lov at ae hende, når hun lige har set dem an. 


Misha er en lidt nervøs ældre dame. Hun kan sagtens være selv hjemme om dagen og til sen aften, men de par gange, hun har været alene hjemme om natten, har hun virket meget stresset og bange næste dag. Er man på ferie, er det derfor ikke nok at få nogen til at kigge forbi med mad og tømme bakken - hun skal passes hos andre, der kan give hende selskab. Vi har aldrig prøvet, men vi tror ikke hun vil trives med andre dyr, og hun er nok både for lille og for gammel til at kunne forsvare sig selv. 


Misha er renlig, men hun har brug for, at hendes bakke står et roligt sted. Hun har ingen interesse i menneskemad og hopper aldrig op på køkkenbordene. Hun er neutraliseret og chippet, Da vi fik hende, manglede hun to tænder, men der har ikke været nogen tandproblemer siden.


Misha kan fint bo med flere voksne og sikkert også børn, der kan finde ud af ikke at jagte efter hende. Det er også helt fint med fritidsaktiviteter og fuldtidsjob, så længe man også prioriterer hende nogle timer om dagen.


Vi er selv meget sociale og har ofte gæster, det tager hun rigtig fint, hun lægger sig bare i sengen og kommer ud og siger hej, når hun har lyst, og det har hun ofte.


Hun har bare brug for at kunne trække sig og for at blive passet, hvis man ikke selv er hjemme om natten. Og formentlig, at der ikke bor hund eller andre stride katte i hjemmet.


Hvis du kan hjælpe os med at finde Mishas sidste hjem, så vil vi utroligt gerne høre fra dig på mailadressen: jetteklockmann@hotmail.com