Godt at vide

Der er mange ting, som er godt at vide, hvis man har katte som faste livsledsagere og på denne side vil vi prøve at videreformidle det, som vi synes er spændende, vigtigt og inspirerende – man er velkommen til at kontakte webmaster, hvis man ligger inde med noget, som man synes kunne være godt at vide for andre kattemennesker.


Vi lægger ud med en giftig sag.

Der er mange planter, som faktisk er giftige for katte og som katten stort set naturligt undgår – men er man en legesyg killing eller nysgerrig indekat, så kan man komme til at tygge lidt i noget forkert – for at undgå at pryde hjemmet og haven med planter, som din kat ikke kan tåle, er her et link til en hjemmeside med no-go planteliste, hvis du klikker på billedet af de smukke, men giftige Amaryllis.


Er Russian Blue katten specielt allergivenlig? Det korte svar er NEJ!

Mange henvender sig, fordi de har hørt eller læst på nettet, at Russian Blue katten er specielt allergivenlig. Ingen ved, hvor denne antagelse stammer fra, men den har desværre ikke hold i virkeligheden – læs venligst følgende artikel, som meget fint og forståeligt oplyser om emnet – den er på engelsk.